Upgraded Gas Turbine Model

The other day, one of our customer who bought our LM GTE460 gas turbine engine model, reported some problem in the engine support. Where it tend to detached from the engine when subjected to horizontal movement.

And we really value customer’s feedback. It is essential and valuable for our product improvement. So alhamdulillah, by the help of Allah, we can timely designed the upgraded support, and send it to the customer on time. All free of charge.

We also released a service bulletin 😁

Then contacted all other LM GTE460 owners to asked whether they experienced the same issue. And for the one who does, we will provide free upgraded support in syaa Allaah.

And here you are the LM GTE460MS 😁. The upgraded model, with an upgraded support.

Custom Brick Set – SOBAR Gas Turbine Engine LM GTE460MS

Beberapa waktu lalu, salah satu customer kita yang beli model turbin gas LM GTE460, bilang ke kita kalo ternyata ada sedikit masalah di penyangga engine-nya. Jadi dia rawan lepas kalo digerakkin secara horizontal.

Dan kita tuh menghargai banget input dari customer. Ini penting banget buat perkembangan dan perbaikan produk kami. Dan alhamdulillah, dengan pertolongan Allah, kami masih bisa on time nge-design penyangga baru yang lebih kokoh, terus langsung kami kirim ke customernya. Semuanya tanpa biaya tambahan apa pun.

Kita juga nerbitin service bulletin 😁

Terus kita juga kontak semua pemilik LM GTE460 sebelumnya untuk mastiin apa mereka ngalamin hal yang sama. Dan bagi yang ngalamin problem yang sama, kita akan kirim penyangga barunya secara gratis, in syaa Allaah.

Dan inilah model LM GTE460MS 😁. Model yang udah di-upgrade pake penyangga yang lebih kokoh.


Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: