View from Above

One of the most beautiful things at a project site or a plant, is a view from a height. A view from above. Where all the equipment suddenly appear like miniatures to the eyes. Salah satu pemandangan terindah di suatu lapangan project atau plant, adalah pemandangan dari tempat yang tinggi. Pemandangan dari atas. Dimana semua... Continue Reading →

Simultaneous Operations

And by the way, due to the tight schedule, often partial startup and SIMOPs (Simultaneous Operations) is un-avoidable 😁 Where one process train is in operation, while the other is still under construction. Dan btw, karena jadwal yang ketat, seringkali partial startup dan SIMOPs (Simultaneous Operations) itu ngga bisa dihindari 😁 Dimana satu process train... Continue Reading →

Connecting Equipment

In a project, connecting an equipment with another one, is almost always accompanied with challenges. And often, a tough one. But we are here, to take the world's toughest brick challenges 😁 Biidznillaah... Dalam sebuah project, ngehubungin satu equipment sama equipment lain itu hampir selalu diiringin sama tantangan-tantangan. Dan seringkali tantangannya berat. Tapi kita hadir,... Continue Reading →

Separator & Pump System

Eventhough we're still far away from designing a mini plant or a subsytem, but we're heading into that direction 😁 And we plan to do it in a modular way. So you can buy an individual equipment, or choose to expand it using the expansion kit, or further connect it to the other equipment using... Continue Reading →

Piping System Kit for LM301

LM301 owners, now you can expand your model by adding this kit 😁 And for any of you who don't have LM301 model already, you can buy it together with this kit, and get a discounted price 😁 Buat kamu yang udah punya LM301, sekarang kamu bisa nambahin model kamu sama kit ini nih 😁... Continue Reading →

Design of Piping System Kit for LM301

For any of you who already own our LM301 Centrifugal Pump model, just wanna let you know that we're currently developing an expansion kit as well for LM301 model. It's a piping system kit that consist of suction-discharge piping, suction-discharge block valves, suction strainer, discharge check valve, and discharge gauge 😁 In syaa Allaah we... Continue Reading →

Customer Portfolio

Just wanna share you an awesome portfolio from one of our customer. He bought three of our custom brick sets, then combined it into an awesome arrangement. Well done! πŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘ Cuma mau nge-share portofolio yang keren banget dari salah satu customer kita. Dia ngebeli tiga custom brick set kita, abis itu dia gabung jadi kombinasi... Continue Reading →

GEWOR Centrifugal Pump LM301

Ini tuh Custom Brick Set miniatur alat industri berbasis Lego kami yang pertama. Dan merupakan model pompa sentrifugal dengan skala kurang lebih 1:40. Lego set-nya terdiri dari 41 komponen Lego. Bagi yang ngga familiar dengan pompa sentrifugal, jadi ini tuh alat yang digunakan untuk mengalirkan air atau cairan yang lainnya (mis: bahan kimia, minyak bumi,... Continue Reading →

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑